Kjøpsbetingelser

Viktig å bemerke seg

Du må være myndig for å kunne bestille varer hos oss.

Når du oppretter konto hos oss bekrefter du at din alder ikke er under 18 år. Om du likevel oppgir en annen alder enn det som er korrekt så er dette straffbart.

Om likevel mindreårige bestiller varer, trer foreldreansvar inn i bildet. Ref. lov om skadeserstatning 13. juni 1969 Nr. 26 §1-1 barns ansvar og §1-2 foreldre ansvar.

Uavhentede pakker/angrefrist

Pakker sendt med transportør eller på annen måte gjort klart til deg, og som ikke hentes innen tidsfristen, eller nektes mottatt, eller som kommer i retur til oss av andre årsaker - som ikke skyldes vår feil - faktureres for utgifter vi har hatt i saken, da vi anser dette som avtalebrudd. Dette er omkostninger som skal dekke fraktomkostninger tur/retur, pakkeomkostninger, behandlingsomkostninger, verditap, andre kostnader og ekspedisjonsgebyr.

Angrefristskjema er vedlagt alle forsendelser over kr 300,-. Angrefrist er 14 dager ihht Angrerettloven. Om angreretten benyttes aktivt gjelder det andre regler gitt under angreretten, men om du er passiv vil ikke dette gi oss indikasjoner om hvorfor pakken kommer i retur. Du vil da heller ikke ha oppfylt kravene som stilles til deg i henhold til Angrerettloven §11 og §13 og mister da retten til å gå fra avtalen.

I noen saker kan omkostningsgebyret blir betydelig større enn minimumsgebyret, dette blant annet når det er snakk om ikke avhentet tilvirkningsvarer og andre varer.

Øvrige betingelser

Salgspant / Betalingsvilkår

Varen forblir selgers eiendom, inntil hele beløpet er betalt. Renter og purregebyr belastes etter forfall jfr. Pantelovens §3-14 flg.

Ordrens gyldighet

En ordre er gyldig når kjøper har mottatt ordrebekreftelse, eller burde normalt ha mottatt ordrebekreftelse grunnet eventuelle e-postproblemer eller andre årsaker som vi ikke kan påvirke. Alle ordrebekreftelser blir sendt pr e-post. En ordre er gyldig inntil varen er avbestilt eller kansellert fra oss (skriftlig/e-post) grunnet eventuelle feil.

Ved ordreinngåelse er det gitt at kjøperen godtar våre betingelser.

Vi forbeholder oss retten til leveringsnekt av din ordre/bestilling grunnet feil, prisendringer, lagersituasjon eller andre årsaker.